NORTHLINE EVOSPACE BLACK GLOSSY

  9 590
7 926 Kč bez DPH
+ -
Koupit

Na dotaz

Popis produktu

Northline EVOspace je mimořádně kompaktní a praktický střešní box, vhodný na zimní i letní sezónu. Box je díky svým rozměrům vhodný na všechna vozidla, ať už jde o malé městské, velké kombi, SUV, Minivany....

Modelová řada boxů Northline EVOspace je vyrobena stejně jako vlajková loď značky Northline (Tirol 420) z 5 mm ABS plastu z rakouské profesionální továrny na termoplasty, které patří k světové kvalitativní špičce. Vyrábějí se ve specializované továrně, která jako jedna z mála fabrik vyrábí v keramicky vyhřívaném lisu s 500 referenčními body, které  zabezpečí maximálně rovnoměrné nahřátí a chlazení plátů během procesu lisování. To zaručuje maximuální homogennost finálního tvaru, jeho tvarovou stálost, mechanickou odolnost a povrchovou dokonalost bez efektu zvlnění.

Díky "bezschodovému čelu" má box čistý aerodynamický tvar. Díky tomu je mimořádně tichý a stabilní i při vysokých rychlostech. Výborné aerodynamické vlastnosti se také odrážejí v minimálním zvýšení spotřeby paliva a hlučnosti i při vyšší rychlosti na dálnicích a rychlostních silnicích.


Northline EVOspace je jediný box v daném segmentu, který se dodává s praktickými bočními madly, které jsou mimořádně praktické při otevírání a zavírání boxu.

Střešní box Northline EVOspace je dodáván s upínacím systémem s tzv. "U" profilem šířky 90mm (pro nosiče max. 82mm) a rovněž sadou pro uchycení do T-drážky. 

 

Northline EVOspace je vybaven praktickým závěsným systémem, který slouží k zavěšení boxu na stěnu ve svislé poloze.

 

Na střešní boxy Northline EVOspace poskytuje výrobce záruku až 6 let!

 

Box splňuje testy TUV.

 

Střešní boxy Northline jsou navrženy a designovány na Slovensku a vyrábějí se v Čechách.

 

Specifikace:

Vnější rozměry
Délka (cm) 190 
Šířka (cm) 67 
Výška (cm) 36 
Kapacita
Objem (litrů) 310 
Lyže 5 párů 
Snowboard 4x 
Maximální délka lyží (cm) 180 
Nosnost (kg) 75 
Hmotnost 15 kg
Barva černá lesklá 
Zamykání 6-bodové 
Materiál 5mm ABS + PMMA (UV protector) 
Otevírání oboustranné 
Certifikát GS/TÜV ano